Loading...

Servicii

PACIENTUL NOSTRU ESTE PE PRIMUL LOC

DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Prin intermediul consultațiilor, împreună cu pacientul, decidem ce pași sunt potriviți pentru evoluția acestuia. Pentru unii pacienți este posibil ca doar schimbările alimentare să fie suficiente, dar pentru că suntem diferiți, pentru unii dintre noi, este nevoie de mai mult. Astfel, o să trecem în revistă toate aspectele vieții pentru a putea identifica ce nu funcționează, pentru a modifica aceste lucruri și ulterior pentru a ajunge la echilibru. 

Printre subiectele discutate regăsim stilul alimentar, modul în care respirăm, nivelul de hidratare, nivelul de stres și modalitățile de odihnă, nivelul de activitate, calitatea somnului, afecțiuni trecute și prezente, comportamentul față de sine și unde este cazul, abordăm blocajele emoționale.

Procedurile disponibile în clinică au drept scop principal fluidizarea procesului de vindecare și nu sunt obilgatorii pentru a atinge starea de sănătate dorită. Sunt, pur și simplu, instrumente care ne ajută să ajungem la destinație mai repede. 

Ședințele de hidrocolonoterapie sunt o metodă eficientă de a ne oferi un nou start, alături de schimbările alimentare. Din principiu, nu recomandăm ședințele de hidrocolonoterapie persoanelor care nu sunt pregătite să adopte un stil alimentar echilibrat. Desigur, noțiunea de stil alimentar echilibrat poate însemna ceva diferit pentru fiecare, dar pentru simplificare, înseamnă o alimentație fără prea multe etichete și o alimentație ce provine de la natură. Nu interzicem categorii alimentare, dar înlocuim, în cunoștință de cauză, alimentele care ne otrăvesc cu cele care ne vindecă corpul.